ALEGERI PREŞEDINTE FILIALĂ, MANDATUL 2016 – 2020

Regulamentul de organizare şi funcţionare al CECCAR reglementează modul de alegere a preşedinţilor de filiale, precizând că: “Pentru asigurarea continuităţii, alegerea preşedintelui se face cu un an înaintea expirării mandatului preşedintelui în funcţie, fără ca perioada respectivă să influenţeze durata mandatului noului preşedinte.”

Comisia de nominalizare, constituită în baza hotărârii Consiliului filialei nr. 1/2015 şi întrunită în baza Măsurilor 56/2009 cu modificările şi completarile ulterioare, a analizat declaraţiile de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Filialei CECCAR Iaşi sub aspectul îndeplinirii condiţiilor şi criteriilor prevăzute de Regulament şi a întocmit referat pentru candidaturile eligibile.

Referatele candidaţilor

  1. IORDACHE IONICA LOLA – click aici
  2. NECHIFOR OANA MARIA – click aici
  3. TEODOSIU CRISTIAN – click aici

Membrii cu drept de vot ai filialei CECCAR Iaşi sunt rugaţi să îşi exprime opţiunea cu privire la alegerea noului preşedinte, prin vot secret, până la data de 30 aprilie 2015.

Locaţia: sediul filialei CECCAR Iaşi, strada Barbu Lăutaru nr. 1

 Au dreptul de a alege şi de a fi aleşi toţi membrii Corpului, persoane fizice înscrise în Tablou, cu excepţia celor care:

a) nu sunt la zi cu plata cotizaţiilor profesionale;

b) sunt membri de onoare;

c) sunt persoane fizice străine cărora le-a fost recunoscut dreptul de a exercita profesia de expert contabil sau de contabil autorizat în România;

d) au fost sancţionaţi sau sunt investigaţi pentru abaterile disciplinare prevăzute în regulament.”

 

Data anunţului: 31.03.2015